Forudbetalt begravelse med opsparingsordning

Hos Brande Begravelsesforretning tilbyder vi en forudbetalt begravelse i Brande, Gjellerup, Herning, Lind, Arnborg og omegn, hvor man kan gøre brug af en opsparingsordning. Alt efter ønsker og krav kan en begravelse blive dyr. Du kan derfor selv indbetale til begravelsen og på den måde sikre, at dine pårørende har penge til at finansiere den.

Med opsparingsordningen som er godkendt af SKAT, kan man selv tilrettelægge, hvordan ens begravelse eller bisættelse skal foregå uden at skulle belaste sine efterladte med udgifter hertil.

Opsparing i Elysium til forudbetalt begravelse

I forbindelse med en forudbetalt begravelse i Elysium, hvor indbetalingen sker til, kan der maksimalt indskydes 35.000 kr. Opsparingen i Elysium sker på en spærret konto og har ingen indflydelse på tildeling af ydelser, som for eksempel hjemmehjælp, huslejetilskud og andre offentlige ydelser. Elysium administreres af Danske Bedemænd.

Ønsker du at høre mere om mulighederne ved en formålsbestemt opsparing gennem Elysium, kan materiale og indmeldelsesblanket fås hos os.

Vi hjælper også gerne til ved planlægning af selve begravelsen, hvis du ønsker råd og vejledning til at vælge kiste, urner og blomster.

Kontakt for at høre mere om Elysium

Vil du gerne i gang med en forudbetalt begravelse gennem Elysium, er vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Du kan ringe til os på telefon 97 18 02 46 eller skrive til os på s.moesgaard@mail.tele.dk. Så skal vi nok være der for dig.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Brande Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 97 18 02 46, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål, eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 18 02 46

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

Find vej

Markedspladsen 1, 7330 Brande

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190