​Hjælp til den svære tid

Få en smuk og minderig afsked

​Bedemand med fokus på omsorg og tryghed

Forudbetalt begravelse med opsparingsordning

Hos Brande Begravelsesforretning tilbyder vi en forudbetalt begravelse i Gjellerup, Herning, Lind, Arnborg og omegn, hvor man kan gøre brug af en opsparingsordning. Alt efter ønsker og krav kan en begravelse blive dyr. Du kan derfor selv indbetale til begravelsen og på den måde sikre, at dine pårørende har penge til at finansiere den.

Med opsparingsordningen som er godkendt af SKAT, kan man selv tilrettelægge, hvordan ens begravelse eller bisættelse skal foregå uden at skulle belaste sine efterladte med udgifter hertil.

Opsparing i Elysium til forudbetalt begravelse

I forbindelse med en forudbetalt begravelse i Elysium, hvor indbetalingen sker til, kan der maksimalt indskydes 35.000 kr. Opsparingen i Elysium sker på en spærret konto og har ingen indflydelse på tildeling af ydelser, som for eksempel hjemmehjælp, huslejetilskud og andre offentlige ydelser. Elysium administreres af Danske Bedemænd.

Ønsker du at høre mere om mulighederne ved en formålsbestemt opsparing gennem Elysium, kan materiale og indmeldelsesblanket fås hos os.

Vi hjælper også gerne til ved planlægning af selve begravelsen, hvis du ønsker råd og vejledning til at vælge kiste, urner og blomster.

Kontakt for at høre mere om Elysium

Vil du gerne i gang med en forudbetalt begravelse gennem Elysium, er vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Du kan ringe til os på telefon 97 18 02 46 eller skrive til os på s.moesgaard@mail.tele.dk. Så skal vi nok være der for dig.

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Udtalelser fra tidligere kunder

Se hvad vores kunder siger om os

"​Har brugt jer før og vil klart gøre det igen. 1000 tak for hjælpen."

"Hele vejen igennem professionel, kyndig, empatisk og behagelig - meget omhyggelig... Kommer omkring al der er aktuelt."

"Der findes vist ikke nogen der udfører en bisættelse/begravelse så professionelt som I gør. Tusind tak for jeres fantastiske arbejde."

"Super personlig og professionel hjælp og rådgivning. Der var bare styr på alle detaljer, hvilket er virkelig vigtigt, når man selv står i en situation, hvor man ikke tænker helt klart. Kan virkelig anbefale Moesgaard til andre. TAK for jeres assistance!"

"Helt igennem en fin og meget personlig vejledning. Vi er meget tilfredse."

"Dejlig let stemning. Dejligt at børnene blev inddraget."

"Vi har været yderst tilfredse - vi har fået det lige nøjagtigt som vi ønskede."

"Venlig, diskret og ansvarsfuldt arbejde."

"Vi er 100% tilfredse og været utrolig glade for at det har været naturligt og ikke spor akavet!"

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Markedspladsen 1, 7330 Brande

​Telefon: 97 18 02 46

​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk