​Hjælp til den svære tid

Få en smuk og minderig afsked

​Bedemand med fokus på omsorg og tryghed

Forudbetalt begravelse med opsparingsordning

Hos Brande Begravelsesforretning tilbyder vi en forudbetalt begravelse i Gjellerup, Herning, Lind, Arnborg og omegn, hvor man kan gøre brug af en opsparingsordning. Alt efter ønsker og krav kan en begravelse blive dyr. Du kan derfor selv indbetale til begravelsen og på den måde sikre, at dine pårørende har penge til at finansiere den.

Med opsparingsordningen som er godkendt af SKAT, kan man selv tilrettelægge, hvordan ens begravelse eller bisættelse skal foregå uden at skulle belaste sine efterladte med udgifter hertil.

Opsparing i Elysium til forudbetalt begravelse

I forbindelse med en forudbetalt begravelse i Elysium, hvor indbetalingen sker til, kan der maksimalt indskydes 35.000 kr. Opsparingen i Elysium sker på en spærret konto og har ingen indflydelse på tildeling af ydelser, som for eksempel hjemmehjælp, huslejetilskud og andre offentlige ydelser. Elysium administreres af Danske Bedemænd.

Ønsker du at høre mere om mulighederne ved en formålsbestemt opsparing gennem Elysium, kan materiale og indmeldelsesblanket fås hos os.

Vi hjælper også gerne til ved planlægning af selve begravelsen, hvis du ønsker råd og vejledning til at vælge kiste, urner og blomster.

Kontakt for at høre mere om Elysium

Vil du gerne i gang med en forudbetalt begravelse gennem Elysium, er vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Du kan ringe til os på telefon 97 18 02 46 eller skrive til os på s.moesgaard@mail.tele.dk. Så skal vi nok være der for dig.

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Markedspladsen 1, 7330 Brande

​Telefon: 97 18 02 46

​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk