Når dødsfaldet sker

Der er flere ting, som skal klares, når der sker dødsfald. En dødsattest skal skrives af en læge, førend afdøde kan lægges i kisten, men vi anbefaler at tage kontakt til bedemanden hurtigst muligt.

Der er nemlig en masse praktiske ting, der enten skal tages stilling til, eller som skal planlægges efter et dødsfald, og det er godt at få styr på så tidligt som muligt.

Information til myndigheder om dødsfald

​Når der sker dødsfald, skal de relevante offentlige myndigheder have besked herom. Denne opgave tager vi os af, så du blot skal koncentrere dig om at få taget en god afsked.

​Herudover rådgiver vi omkring psykologhjælp, sorggrupper, mulighed for økonomisk tilskud til begravelsen og andre forhold, som kan være relevante for dig, ligesom vi kan give et prisoverslag på de ydelser, du ønsker, så du fra start kender økonomien omkring begravelsen.

​Ved dødsfald skal der blandt andet tages stilling til:

​Begravelse eller bisættelse

​Der skal tages stilling til, om afdøde skal jordbegraves eller bisættes (ligbrænding).

Højtideligheden

​Begravelseshandlingen skal finde sted senest 8 dage efter dødsfald. Alle kan/skal i jorden på en kirkegård (uanset trossamfund), men asken kan dog spredes over havet.

Sker der dødsfald blandt dine nærmeste, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 97 18 02 46. Vi kan også træffes på email s.moesgaard@mail.tele.dk.

​Se nedenstående links:

http://www.bedemand.dk/brochurer/naar-nogen-doer/

http://www.bedemand.dk/ved-doedsfald/guide-efterladte/

Læs mere om "Bedemandens ydelser" her

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Brande Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 97 18 02 46, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål, eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 18 02 46

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

Find vej

Markedspladsen 1, 7330 Brande

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190