​Hjælp til den svære tid

Få en smuk og minderig afsked

​Bedemand med fokus på omsorg og tryghed

Min sidste vilje før døden

Min sidste vilje giver mulighed for, at man kan udforme en skriftlig erklæring omkring sine ønsker ved ens bisættelse. Hos Brande Begravelsesforretninger vi ofte med til at planlægge begravelser i Brande, Give, Sønder-Omme og omegn. Vi ser ofte, at pårørende må træffe svære beslutninger.

Inden man dør, kan man i stedet vælge at lette byrden for ens pårørende ved at udfylde en ”Min sidste vilje”-erklæring, hvor man redegør for alt fra valg af kiste til urner og blomster. Så efterlader man ikke de pårørende med beslutningen, som kan være hård at tage i en svær tid.

Afgiv erklæring om min sidste vilje

Er du døende, eller ønsker du bare ikke at efterlade dine pårørende engang ved din død om mange år med en masse beslutninger, så afgiv ”Min sidste vilje”-erklæring. Så er der styr på alt det formelle, og du giver din familie tid til at sørge i stedet for at planlægge din begravelse.

Har du brug for hjælp og rådgivning til din sidste vilje, kan du henvende dig til os eller hos Danske Bedemænds sekretariat, hvor du også kan få den udleveret. Vi vejleder dig gerne, således at du er sikker på, at du har taget højde for det hele. Og vi er selvfølgelig også behjælpelige med at udfylde formularen.

Kontakt os for hjælp

Ønsker du hjælp til at skaffe ”Min sidste vilje”-erklæringen eller til udfyldning, kan du kontakte os ved behov. Du kan ringe til os på telefon 97 18 02 46 eller skrive til os på s.moesgaard@mail.tele.dk.

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Markedspladsen 1, 7330 Brande

​Telefon: 97 18 02 46

​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk