Pjecen ”Min sidste vilje”

Pjecen ”Min sidste vilje” giver mulighed for, at man kan udforme en skriftlig erklæring omkring sine ønsker ved ens begravelse eller bisættelse. Hos Brande Begravelsesforretning er vi ofte med til at planlægge begravelser i Brande, Herning, Gjellerup, Lind og Arnborg. Vi hjælper naturligvis også omkring disse byer.

De pårørende står oftest tilbage med en masse beslutninger, som skal træffes i forbindelse med den endelige afsked. Inden man dør, kan man vælge at lette byrden for ens pårørende ved at udfylde ”Min sidste vilje”, hvor man redegør for alt fra valg af kiste til placering af gravsted. Så efterlader man ikke de pårørende med de mange beslutninger, som kan være hårde at tage i en svær tid.

Hjælp din familie med at lette byrden

Er du døende, eller ønsker du ikke at efterlade dine pårørende med en masser beslutninger, så anbefaler vi at man afgiver en ”Min sidste vilje”- erklæring. Så er der styr på alt det formelle, og du giver din familie tid til at sørge i stedet for at planlægge din begravelse.

Har du brug for hjælp og rådgivning til ”Min sidste vilje”, kan du henvende dig til os eller hos Danske Bedemænds sekretariat, hvor du også kan få den udleveret. Vi vejleder dig gerne, således at du er sikker på, at du har taget højde for det hele. Og vi er selvfølgelig også behjælpelige med at udfylde formularen.

Min sidste vilje | Brande, Herning, Gjellerup, Arnborg, Lind

Kontakt os for hjælp

Ønsker du hjælp til at skaffe ”Min sidste vilje” pjecen, udfylde den eller blot en orientering om, hvad der står i den, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 97 18 02 46 eller skrive til os på s.moesgaard@mail.tele.dk.
​Vi står klar til at hjælpe dig uanset, hvordan du har brug for det.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Brande Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 97 18 02 46, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål, eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 18 02 46

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

Find vej

Markedspladsen 1, 7330 Brande

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190