​Hjælp til den svære tid

Få en smuk og minderig afsked

​Bedemand med fokus på omsorg og tryghed

Begravelse og bisættelse

Står du foran en bisættelse eller begravelse af en af dine nære, så kan vi hjælpe dig. Vi har mere end 50 års erfaring som bedemænd, og vi står klar til at hjælpe jer igennem en svær tid. Vi tager altid en indledende samtale med dig, når du kontakter os og ud fra dine ønsker til enten den kommende bisættelse eller begravelse, kan vi give kyndig vejledning og hjælp samt et overslag på prislejet. 

Vi har begravelsesforretninger i Brande og i Herning og vi er derfor et oplagt valg for en begravelse eller bisættelse i Herning, Gjellerup, Arnborg, Lind og omegn.

Mulighed for tilskud til bisættelse eller begravelse

Der kan søges begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark. Hvis afdøde er født inden 1. april 1957, får man min. 1050 kr. i begravelseshjælp, er man født efter 1. april 1957 afhænger tilskuddet af formuen.

For medlemmer af Sygeforsikring Danmark kan der muligvis også hentes tilskud til bisættelsen eller begravelsen. Vi kan assistere med de forskellige ansøgninger om tilskud samt rådgive herom.

Kontakt os og hør mere

Vi tilbyder en række ydelser i forbindelse med en bisættelse eller begravelse, så om du kun ønsker hjælp til anmeldelse af dødsfald og dødsannonce, eller om du også gerne vil have, at vi står for de mere opfattende opgaver, så står vi klar til at hjælpe dig.

Ring til os på 97 18 02 46 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe i en svær tid. Du er også velkommen til at sende en e-mail på s.moesgaard@mail.tele.dk og høre mere om bisættelse eller begravelse.

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Markedspladsen 1, 7330 Brande

​Telefon: 97 18 02 46

​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk