​Hjælp til den svære tid

Få en smuk og minderig afsked

​Bedemand med fokus på omsorg og tryghed

​Vi hjælper med bisættelse/begravelse

​Står du foran en bisættelse eller begravelse af en af dine nære, så kan vi hjælpe. Vi har mere end 40 års erfaring som bedemænd, og vi har forretninger i både Brande og Herning.

Vi tager altid en indledende samtale med dig, når du kontakter os og ud fra dine ønsker til bisættelse/begravelse og hjælp i den forbindelse, kan vi give et overslag på prislejet.

​Mulighed for tilskud til bisættelse/begravelse

​Alle borgere har ret til et tilskud, når de skal afholde udgifterne til en bisættelse/begravelse. Er afdøde født inden 1. april 1957, får man 1.050 kr. i begravelseshjælp, mens resten af tilskuddet er afhængigt af formue.

For medlemmer af Sygesikring Danmark kan der muligvis også hentes tilskud til bisættelse/begravelse her, og vi kan assistere med de forskellige ansøgninger om tilskud samt rådgive herom.​

Kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe med

​Vi tilbyder en række ydelser omkring bisættelse/begravelse,   så om du kun ønsker hjælp til anmeldelse af dødsfald og dødsannonce, eller om du også gerne vil have at vi står for dekorering m.m. til højtideligheden, så kan vi løse opgaven.

Ring til vores forretning på 97 18 02 46, hvis du mener, at vores ydelser kan gøre situationen lettere for dig. Du er også velkommen til at sende en e-mail på s.moesgaard@mail.tele.dk og høre mere om bisættelse eller begravelse.​

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Markedspladsen 1, 7330 Brande

​Telefon: 97 18 02 46

​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk