​Hjælp til den svære tid

Få en smuk og minderig afsked

​Bedemand med fokus på omsorg og tryghed

Begravelse og bisættelse

Vi har over 50 års erfaring med begravelse og bisættelse

Står du foran en bisættelse eller begravelse af en af dine nære, så kan vi hjælpe dig. Vi har mere end 50 års erfaring som bedemænd, og vi står klar til at hjælpe jer igennem en svær tid.

Vi tager altid en indledende samtale med dig, når du kontakter os og ud fra dine ønsker til enten den kommende bisættelse eller begravelse, kan vi give kyndig vejledning og hjælp samt et overslag på pris på begravelse eller bisættelse.

Vi har begravelsesforretninger i Brande og i Herning og vi er derfor et oplagt valg for en begravelse eller bisættelse i Herning, Gjellerup, Arnborg, Lind og omegn.

​Mulighed for tilskud til bisættelse eller begravelse

Der kan søges begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark. Hvis afdøde er født inden 1. april 1957, får man min. 1050 kr. i begravelseshjælp, er man født efter 1. april 1957 afhænger tilskuddet af formuen.

For medlemmer af Sygeforsikring Danmark kan der muligvis også hentes tilskud til bisættelsen eller begravelsen. Vi kan assistere med de forskellige ansøgninger om tilskud samt rådgive herom, så du kan få den bedst mulige pris på bisættelse eller begravelse.

Hvad koster en begravelse/bisættelse?

Nu tænker du måske ”Hvad koster en bisættelse/begravelse?” – vores priser varierer alt efter, hvilke ydelser, du har brug for hjælp til. 

Vi tilbyder en række ydelser i forbindelse med en bisættelse eller begravelse, så om du kun ønsker hjælp til anmeldelse af dødsfald og dødsannonce, eller om du også gerne vil have, at vi står for de mere opfattende opgaver, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os gerne for at høre mere om pris på begravelse eller pris på bisættelse.

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Udtalelser fra tidligere kunder

Se hvad vores kunder siger om os

"​Har brugt jer før og vil klart gøre det igen. 1000 tak for hjælpen."

"Hele vejen igennem professionel, kyndig, empatisk og behagelig - meget omhyggelig... Kommer omkring al der er aktuelt."

"Der findes vist ikke nogen der udfører en bisættelse/begravelse så professionelt som I gør. Tusind tak for jeres fantastiske arbejde."

"Super personlig og professionel hjælp og rådgivning. Der var bare styr på alle detaljer, hvilket er virkelig vigtigt, når man selv står i en situation, hvor man ikke tænker helt klart. Kan virkelig anbefale Moesgaard til andre. TAK for jeres assistance!"

"Helt igennem en fin og meget personlig vejledning. Vi er meget tilfredse."

"Dejlig let stemning. Dejligt at børnene blev inddraget."

"Vi har været yderst tilfredse - vi har fået det lige nøjagtigt som vi ønskede."

"Venlig, diskret og ansvarsfuldt arbejde."

"Vi er 100% tilfredse og været utrolig glade for at det har været naturligt og ikke spor akavet!"

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Markedspladsen 1, 7330 Brande

​Telefon: 97 18 02 46

​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk