Begravelse og bisættelse

Vi har over 50 års erfaring med begravelse og bisættelse

Står du foran en bisættelse eller begravelse af en af dine nære, så kan vi hjælpe dig. Vi har mere end 50 års erfaring som bedemænd, og vi står klar til at hjælpe jer igennem en svær tid.

Vi tager altid en indledende samtale med dig, når du kontakter os og ud fra dine ønsker til enten den kommende bisættelse eller begravelse, kan vi give kyndig vejledning og hjælp samt et overslag på pris på begravelse eller bisættelse.

Vi har begravelsesforretninger i Brande og i Herning og vi er derfor et oplagt valg for en begravelse eller bisættelse i Brande, Herning, Gjellerup, Arnborg, Lind og omegn.

​Mulighed for tilskud til bisættelse eller begravelse

Der kan søges begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark. Hvis afdøde er født inden 1. april 1957, får man min. 1050 kr. i begravelseshjælp, er man født efter 1. april 1957 afhænger tilskuddet af formuen.

For medlemmer af Sygeforsikring Danmark kan der muligvis også hentes tilskud til bisættelsen eller begravelsen. Vi kan assistere med de forskellige ansøgninger om tilskud samt rådgive herom, så du kan få den bedst mulige pris på bisættelse eller begravelse.

Hvad koster en begravelse/bisættelse?

Nu tænker du måske ”Hvad koster en bisættelse/begravelse?” Vores priser varierer alt efter, hvilke ydelser, du har brug for hjælp til.

Vi tilbyder en række ydelser i forbindelse med en bisættelse eller begravelse, så om du kun ønsker hjælp til anmeldelse af dødsfald og dødsannonce, eller om du også gerne vil have, at vi står for de mere opfattende opgaver, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os gerne for at høre mere om pris på begravelse eller pris på bisættelse.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Brande Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 97 18 02 46, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål, eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 18 02 46

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

Find vej

Markedspladsen 1, 7330 Brande

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190