Kister og urner: Begravelseskister
​og kister til kremering

Hos Brande Begravelsesforretning tilbyder vi flotte kister til kremering og kister til begravelse. Alle vores kister er producerede i Danmark. Har du en forestående bisættelse eller begravelse i Brande, Gjellerup, Herning, Lind og omegn, har vi et bredt udvalg af kister i forskellige varianter og prisklasser.

Har du brug for hjælp og rådgivning i den svære tid, er vi altid behjælpelige med at lytte til dine ønsker og behov.

Jacob Jensen kister og urner i flot design

Ud over helt traditionelle kister og urner forhandler vi også kister og urner fra Jacob Jensen i flotte designs. Når vi hjælper familier og pårørende med at finde den rette kiste, er der stor forskel på ønsker såvel som budget. Nogle ønsker noget helt enestående, mens andre foretrækker noget mere afdæmpet og traditionelt i forhold til en begravelseskiste.

Vi er her for at hjælpe dig, hvorfor vi altid står til rådighed til en helt uforpligtende samtale. Vi lytter til dine ønsker og har fokus på at lette byrden for dig, så du ikke står alene med hele planlægningen samt at finde kister til begravelse og kister til kremering.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Ønsker du hjælp og rådgivning i forhold til valg af begravelseskister, kan du kontakte os når det passer dig. Vi træder til, når du ønsker det og kan bidrage til at få styr på kister og urner, samt alt det formelle ved en bisættelse.

Du kan kontakte os på telefon 97 18 02 46, eller skrive til os på e-mail s.moesgaard@mail.tele.dk.

Brændingskister​

​Begravelseskister

​Jacob Jensen designkister

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Brande Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 97 18 02 46, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål, eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 18 02 46

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

Find vej

Markedspladsen 1, 7330 Brande

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190