​Hjælp til den svære tid

Få en smuk og minderig afsked

​Bedemand med fokus på omsorg og tryghed

Kister - vælg mellem brændingskister eller begravelseskister

Hos Brande Begravelsesforretning tilbyder vi flotte kister til ligbrænding og begravelse. Alle vores kister er dansk produceret. Har du en forestående bisættelse/begravelse i Brande, Give, Sønder-Omme og omegn, har vi et bredt udvalg af pæne kister i forskellige varianter og prisklasser og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige.

Har du brug for hjælp og rådgivning i den svære tid, er vi altid behjælpelige med at lytte til dine ønsker og behov. Vi rådgiver ud fra den afdødes personlighed og sørger for, at du får et unikt begravelsesarrangement som muligt.

Jacob Jensen-kister i flot design

Ud over helt traditionelle kister forhandler vi også kister fra Jacob Jensen i flotte designs. Når vi hjælper familier og pårørende med at finde den rette kiste, er der stor forskel på ønsker såvel som budget. Nogle ønsker noget helt enestående, mens andre foretrækker noget mere afdæmpet og traditionelt-

Vi er her for at hjælpe dig, hvorfor vi altid står til rådighed til en helt uforpligtende samtale. Vi lytter til dine ønsker og har fokus på at lette byrden for dig, så du ikke står alene med hele planlægningen samt at finde en kiste, urne og blomster.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Ønsker du hjælp og rådgivning i forhold til valg af kister, kan du kontakte os når det passer dig. Vi træder til, når du ønsker det og kan bidrage til at få styr på det formelle ved en bisættelse

Du kan kontakte os på telefon 97 18 02 46, eller skrive til os på e-mail s.moesgaard@mail.tele.dk.

Brændingskister​

​Begravelseskister

​Jacob Jensen design kister

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Markedspladsen 1, 7330 Brande

​Telefon: 97 18 02 46

​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk