​Hjælp til den svære tid

Få en smuk og minderig afsked

​Bedemand med fokus på omsorg og tryghed

​Dødsannoncer til aviser

Hos Brande Begravelsesforretning varetager vi mange forskellige opgaver i forbindelse med den sidste afsked. 

Vi tilbyder blandt andet udarbejdelse af dødsannoncer til aviser samt en række andre praktiske opgaver i forbindelse med et dødsfald. Disse opgaver kan tit være uoverskuelige efter et dødsfald, og derfor står vi klar til at hjælpe jer som pårørende.

Vi holder til i Brande, og vi dækker et stort geografisk område, herunder blandt andet Herning, Lind, Arnborg og Gjellerup.

Indrykning af dødsannoncer

Når en person er gået bort, er der mange pårørende, der vælger at informere omkring dette. Dette gøres typisk via en såkaldt dødsannonce, der indsættes i avisen.

Dødsannoncer kan både indrykkes i avisen før og efter begravelsen eller bisættelsen af den afdøde. Dette afhænger i høj grad af, om de pårørende ønsker at invitere til eller oplyse om højtidelighedens tidspunkt og sted.​

De forskellige aviser kan have hver deres retningslinjer for, hvad der må stå i en dødsannonce, og hvordan denne skal opsættes. Indrykningen sker som regel via en begravelsesforretning som vores, og derfor tilbyder vi naturligvis også vores hjælp i forbindelse med annoncerne. 

Vi kan blandt andet være behjælpelige med at opsætte og indrykke dødsannoncer, så de lever op til retningslinjerne for den pågældende avis.

Kontakt os ved spørgsmål eller brug for hjælp

Har du nogle spørgsmål i forbindelse med oprettelse af dødsannoncer, eller har du brug for vores hjælp i forbindelse med et dødsfald, så står vi klar til at besvare din henvendelse.

Det er vores fornemmeste opgave som bedemand at sikre tryg og omsorgsfuld rådgivning, vejledning og ikke mindst praktisk hjælp i forbindelse med den svære tid, som det er, når man mister et familiemedlem eller en anden nærtstående.​

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Markedspladsen 1, 7330 Brande

​Telefon: 97 18 02 46

​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk