​✔ ​​Hjælp til den svære tid

        ✔ Få en smuk og minderig afsked

Bedemand med fokus på omsorg og tryghed

Begravelseshjælp alle har ret til

​En begravelse/bisættelse kan være en svær begivenhed at skulle igennem for pårørende, men vi kan sørge for at gøre oplevelsen lidt lettere at klare.

Vi hjælper dig blandt andet til at få begravelseshjælp, som er et offentligt tilskud til afholdelse af begravelse eller bisættelse, alle har ret til. Udover begravelseshjælp kan vi også bistå med at søge om andre tilskud fra blandt andet Sygesikring Danmark og begravelseskassen.

Hvad får man i begravelseshjælp?

​Beløbet, som gives i begravelseshjælp, er dels bestemt af, hvorvidt du er født før 1. april 1957, og dels er det formueafhængigt. Er afdøde født førend skærings datoen i 1957, er man garanteret 1.050 kr. Er folk født senere end 1 april 1957, er tilskuddet til begravelseshjælp formueafhængigt. Dette vejleder vi naturligvis også i.

Hør mere om hvad vi kan hjælpe med

​Vi sammensætter en aftale efter de pårørendes specifikke ønsker, og hvilke praktiske anliggender der ønskes hjælp til. Det kan være alt fra bestilling af kistepynt, kranse, indrykning af dødsannonce, anmeldelse af dødsfald og kontakt til diverse myndigheder, præst ,graver m.m 

Vil du vide mere om begravelseshjælp, så kontakt os på mail på s.moesgaard@mail.tele.dk, eller ring til en af vores begravelsesforretninger. Vi kan træffes på 97 18 02 46.​

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Markedspladsen 1, 7330 Brande

​Telefon: 97 18 02 46

​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk