Begravelseshjælp alle har ret til

En begravelse eller en bisættelse kan være en svær begivenhed at skulle igennem for pårørende, men vi kan sørge for at gøre begivenheden mere overkommelig at komme igennem.

Vores forretning ligger i Brande, og vi har endnu en i Herning. Derfor er vi også nær Gjellerup, Arnborg, Lind og omegn, hvis det er der, der er brug for os.

Vi hjælper blandt andet med at ansøge om begrav​elseshjælp, som er et offentligt tilskud til afholdelse af en begravelse eller en bisættelse, alle har ret til.

Udover begravelseshjælp kan vi også bistå med at søge om andre tilskud fra blandt andet Sygeforsikring Danmark og begravelseskassen.

Hvad får man i begravelseshjælp?

Beløbet som gives til begravelseshjælp er dels bestemt af, hvorvidt afdøde er født før 1. april 1957, og hvor stor afdødes formue er.

Er afdøde født før skæringsdatoen i 1957, er man garanteret 1050 kr. som en hjælp til begravelse. Er afdøde født senere end 1. april 1957, er tilskuddet til begravelseshjælp afhængig af formuen. Dette vejleder vi naturligvis også i.

Hjælp til begravelse kan være kompliceret, men vi håber at kunne lette byrde hos jer pårørende gennem faglig vejledning.

Hør mere om hjælp til begravelse

Vi sammensætter en aftale efter pårørendes specifikke ønsker, og hvilke praktiske anliggender der ønskes hjælp til. Det kan være alt fra bestilling af kistepynt, kranse, indrykning af dødsannonce, anmeldelse af dødsfald til kontakt til diverse myndigheder, præst og graver.

Vil du vide mere om begravelseshjælp, så kontakt os på mail på s.moesgaard@mail.tele.dk eller på telefon 97 18 02 46.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Brande Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 97 18 02 46, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål, eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 18 02 46

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

Find vej

Markedspladsen 1, 7330 Brande

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190