Når nogen dør

Døden er en naturlig ting, men når nogen dør, så er det alligevel en hård belastning for de pårørende. Og det kan være svært at overskue den række af praktiske og juridiske detaljer, der følger, hvis man som pårørende er i stor sorg.

Vi er en begravelsesforretning beliggende i Brande og derfor er vi tæt på Herning, Gjellerup, Arnborg, og Lind blandt andet. Vi står klar til at hjælpe jer som pårørende igennem en svær tid, hvor man på kort tid skal forholde sig til en masse ting.

Der er hjælp at hente

Folderen ”Når nogen dør” kan give svar på mange spørgsmål i forbindelse med dødsfald. Både før og efter. Den er udarbejdet af brancheorganisationen Danske Bedemænd som en hjælp til at kunne navigere i alle de ting, de pårørende skal tage stilling til ved et dødsfald.

Den skal anses som en hjælp til at komme lettest muligt igennem de praktiske problemer og til at give plads til det, der er vigtigst. At tage en fredelig og god afsked med den afdøde uanset hvilken forbindelse de pårørende har haft til vedkommende. Ligeledes kan pjecen være en hjælp for dem, der ønsker at forberede sig bedst muligt, inden livet slutter.

Brancheorganisationen Danske Bedemænd, har cirka 300 medlemsforretninger, som varetager 70 procent af alle begravelser i Danmark. De er alle underlagt organisationens etiske og faglige regler og er tilknyttet et klageudvalg og en garantifond.

varenr.-180-nnd2022-900px-600x600-removebg-preview

Læs mere her

​Kontakt os og hør mere om ”Når nogen dør”

Hvis du ønsker at høre mere om folderen og hvad der står i den, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig samt svare på eventuelle uddybende spørgsmål, hvis der er nogle. Hos os får alle den bedst mulige hjælp.

Kontakt vores bedemænd for begravelseshjælp​

Hos Bedemand Moesgaard og Brande Begravelsesforretning kan vi håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. I forbindelse med den første samtale med vores bedemand, får du altid et prisoverslag med hjem​. 

Vi har ingen fast kontortid, men vi svarer altid på telefonen. ​Du kan træffe os på 97 18 02 46, eller du kan skrive til os på e-mail.

​Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål, eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Brug af certificeret bedemand

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 18 02 46

E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk

Find vej

Markedspladsen 1, 7330 Brande

Klik her for rutevejledning

CVR: 17780190