​Hjælp til den svære tid

Få en smuk og minderig afsked

​Bedemand med fokus på omsorg og tryghed

Når nogen dør

Døden er en naturlig ting, men når nogen dør, så er det alligevel en hård belastning for de pårørende. Og det kan være svært at overskue den række af praktiske og juridiske detaljer, der følger, hvis man som pårørende er i stor sorg.

Vi er en begravelsesforretning beliggende i Brande og derfor er vi tæt på Herning, Gjellerup, Arnborg, og Lind blandt andet. Vi står klar til at hjælpe jer som pårørende igennem en svær tid, hvor man på kort tid skal forholde sig til en masse ting.

Der er hjælp at hente

Folderen ”Når nogen dør” kan give svar på mange spørgsmål i forbindelse med dødsfald. Både før og efter. Den er udarbejdet af brancheorganisationen Danske Bedemænd som en hjælp til at kunne navigere i alle de ting, de pårørende skal tage stilling til ved et dødsfald.

Den skal anses som en hjælp til at komme lettest muligt igennem de praktiske problemer og til at give plads til det, der er vigtigst. At tage en fredelig og god afsked med den afdøde uanset hvilken forbindelse de pårørende har haft til vedkommende. Ligeledes kan pjecen være en hjælp for dem, der ønsker at forberede sig bedst muligt, inden livet slutter.

Brancheorganisationen Danske Bedemænd, har cirka 300 medlemsforretninger, som varetager 70 procent af alle begravelser i Danmark. De er alle underlagt organisationens etiske og faglige regler og er tilknyttet et klageudvalg og en garantifond.

​Kontakt os og hør mere om ”Når nogen dør”

Hvis du ønsker at høre mere om folderen og hvad der står i den, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig samt svare på eventuelle uddybende spørgsmål, hvis der er nogle. Hos os får alle den bedst mulige hjælp. 

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Udtalelser fra tidligere kunder

Se hvad vores kunder siger om os

"​Har brugt jer før og vil klart gøre det igen. 1000 tak for hjælpen."

"Hele vejen igennem professionel, kyndig, empatisk og behagelig - meget omhyggelig... Kommer omkring al der er aktuelt."

"Der findes vist ikke nogen der udfører en bisættelse/begravelse så professionelt som I gør. Tusind tak for jeres fantastiske arbejde."

"Super personlig og professionel hjælp og rådgivning. Der var bare styr på alle detaljer, hvilket er virkelig vigtigt, når man selv står i en situation, hvor man ikke tænker helt klart. Kan virkelig anbefale Moesgaard til andre. TAK for jeres assistance!"

"Helt igennem en fin og meget personlig vejledning. Vi er meget tilfredse."

"Dejlig let stemning. Dejligt at børnene blev inddraget."

"Vi har været yderst tilfredse - vi har fået det lige nøjagtigt som vi ønskede."

"Venlig, diskret og ansvarsfuldt arbejde."

"Vi er 100% tilfredse og været utrolig glade for at det har været naturligt og ikke spor akavet!"

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Markedspladsen 1, 7330 Brande

​Telefon: 97 18 02 46

​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk