​Hjælp til den svære tid

Få en smuk og minderig afsked

​Bedemand med fokus på omsorg og tryghed

Urner i mange varianter og prislejer

Hos Brande Begravelsesforretning har vi et stort udvalg af urner i flot kvalitet i mange modeller. Planlægger du en begravelse i Brande, Give, Sønder-Omme, Sønder-Nede og omegn, hjælper vi gerne til med at finde den rette urne til dine og den afdødes ønsker. De kommer i alle prislejer og fås i flere farver.

Vi tilbyder også urner i Jacob Jensen design, hvor du får en nydelig og æstetisk urne, som vil være en rigtig flot måde at tage afsked herfra i. De fås i tre forskellige farver med snor omkring og er et populært valg hos mange. Foretrækker du mere afdæmpede og traditionelle urner, har vi også de helt klassiske natur urner.

Få rådgivning om urner ud fra den afdødes ønsker

Der er stor forskel på ønskerne hos afdøde, når det kommer til urner og kister. Har vedkommende selv været med til at vælge, letter det byrden med at finde en urne. 

Vi rådgiver gerne, hvis du har brug for hjælp - og vi forstår at vælge ud fra personlighed, så du får den rette løsning.

Om det skal være i konservative farver eller mere iøjnefaldende, er helt op til dig og eventuelle andre pårørende. Vi er her for at hjælpe jer med at få styr på rammerne, således at alt er klar til bisættelsen.

Kontakt os for at aftale en tid

Ønsker du en aftale, hvor du kan komme og se de forskellige urner, vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon  97 18 02 46 eller skrive til os på s.moesgaard@mail.tele.dk.

​Ler urner

​Jacob Jensen design Urner

Natur urner

Søren Moesgaard & Birgit Moesgaard

I 2014 valgte vi at blive certificeret som bedemand, 

og er områdets eneste

ISO9001 godkendte bedemænd​

Brande Begravelsesforretning

v/ Birgit og Søren Moesgaard

Markedspladsen 1, 7330 Brande

​Telefon: 97 18 02 46

​E-mail: s.moesgaard@mail.tele.dk